Wat doe ik

Ik ben te boeken voor diverse evenementen, maar zoekt u een echt party annimal dan moet u NIET bij mij zijn, muziek is een emotie, een beleving, een gevoel, dit kan ik alleen maar voortbrengen door mij toe te leggen op de ballads met een countryknipoog.


Wilt u muziek voor een receptie, terras, verjaardag of welke andere gelegenheid dan ook, zolang u rustige meezing en of luistermuziek wilt horen, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Wat precies....


De diversiteit van mijn muziek zit hem in de verschillende covers van zangers en bands, waaronder;

Alan Jackson, Don Williams, Neil Diamond, Bee Gees, CCR, The Annimals, Keith Whitley en vele vele anderen, maar ook soul ballad zoals Barry White, zolang de nummers die ik zing ook maar iets te vertellen hebben

Waar ben ik met regelmaat te vinden???....


Voor optredens in o.a. Zeeland, Brabant, Gelderland, Limburg en voornamelijk in België. Ik treed regelmatig op met gastartiesten door en uit heel Nederland en België.

Ik ben in het bezit van een eigen kleinschalige installatie voor c.a. 350 mensen, voor een groter publiek vraag ik de organisatie of in overleg kan ik het zelf regelen. Heeft u nog meer vragen, ga dan naar de contactpagina en ik beantwoord uw vraag z.s.m.